Bijzonder Wonder

In de zomermaanden zullen de openingstijden en afspraken een klein beetje veranderen want:

Er is een kleine opkomst een heel bijzonder klein wonder.

De massages zullen tot zolang mogelijk is hetzelfde blijven. Het gaat me afgelopen maanden prima af en genieten dubbelop.

We gebruiken tijdens iedere massage neutrale olie dit wat voorheen kon met een eigen gekozen massage-olie. Kan de komende maanden even niet meer. Wel zijn er etherische oliën aanwezig voor op de geursteen.

In juli is de kleine opkomst een zomers kindje ❤ De laatste maand(en) van de zwangerschap en eerste weken van de geboorte wil ik echt samen zijn met de kleine. Alle echo's zijn tot nu toe allemaal goed en zitten inmiddels al weer op 14 weken. Geen kwaaltjes alleen maar gevoel van liefde en geluk. Wij zijn er ontzettend blij mee ❤

Natuurlijk is er vervanging: Mijn eigen favorieten. Deze zal ik wanneer het zover is, zeker aan u voorstellen. Voor nu en geheel 2017 bent en blijft u van harte welkom. Ik doe de deur bij aanwezigheid ook graag open en ontvang u dan ook graag. We zorgen voor de thee en in de zomermaanden verwen ik u graag met een eigen gemaakte smoothie. Dit zullen er vast verrassend veel worden. Eigen inspiratie en natuurlijk inspiratie van onze eigen favoriete fruitbar Sis!

Ik bruis al een tijdje met ideeën/dromen die we dit jaar laten uitkomen. Ik heb een droom en dromen zijn er nu eenmaal om realiteit van te maken. Waar u ook zeker van mag meegenieten 'iets' wat ik in ieder geval erg mis in Leeuwarden en zeker niet mag ontbreken in onze mooie stad!

De buik zit op het moment echt niet in de weg, dus maakt u zich geen zorgen over de kwaliteit van de massages. Wij genieten op het moment extra, geniet u mee ?? 

Volgende week brengen we dan ook echt eindelijk onze droom uit op het internet ❤

En dat is 'iets'
Niet zomaar 'iets'

We kunnen niet al dit nieuws in één keer plaatsen , dit vonden wij ietsjes teveel van het goede en we verrassen u dan ook graag

F I J N E   D A G


Contact

Turquoise Massage
Heerlijk Genieten
in Hartje Leeuwarden

0622220683© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode