Inspanning & Ontspanning

Een nieuwe blog met nieuwtjes & weetjes!

Inmiddels zijn we de 20 weken alweer voorbij en gaat alles hartstikke goed met ons. Het masseren gaat prima ! We stellen de tafel ietsjes hoger af, zodat we beide meer ruimte hebben en kunnen er dan vast en zeker weer een paar weken tegenaan. De buik en de kleine zitten nog lang niet in de weg en genieten dan ook dubbel van de rust en ontspanning die we meegeven tijdens het geven van de massage. Voor mij is de massage geven een kleine inspanning die zich zal omvormen in totale ontspanning.

Vorige week zondagmiddag hebben we genoten van een klankschaalconcert bij Pacha Mama. Heel bijzonder al die trillingen, die overal te voelen zijn. Het geluid dat doorwerkt in iedere cel van je lichaam. Cora Nagtegaal gaf enige tijd geleden aan dat het de laatste keer zou zijn, maar gelukkig was dit helemaal niet waar! De klankschaalconcerten zullen dit jaar weer paar keer gegeven worden, een aanrader en hele bijzondere ervaring. Een zondagmiddag languit op een matje liggen, ademen, luisteren en voelen is het enige wat je moet en dit alles gaat eigelijks vanzelf. Wie wil dit nu niet? Dit jaar willen wij dan ook ontzettend graag aan een workshop klankschaalmassage deelnemen. Weer meer verdieping en nieuws... Daar houden we zo van! 

Ook hebben we de zwangerschapsmassage van het Helperhart ervaren en stap voor stap mogen uitvoeren. Dit keer was ik zelf de proefpersoon en mocht ik alles meekijken, samen met een vriendin. Een gezellig dagje uit en ook nog eens leerzaam en rustgevend. Bij deze massage hoef je niet te liggen, wat ik zelf als zeer prettig heb ervaren. 

En verder hebben we gewoon eventjes geen nieuws, geen bericht goed bericht!  
Behalve dan:

NOG WAT LEUKE WEETJES!

25 & 26 maart de GELUKSROUTE Leeuwarden

22 april Klankschaalconcert bij Pacha Mama Lekkum

HAVE FUN & HEERLIJK GENIETEN


Contact

Turquoise Massage
Heerlijk Genieten
in Hartje Leeuwarden

0622220683© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode