De kaars

Oei ik groei, het buikje wordt groter en groter. Maar niets staat ons nog in de weg!
We genieten dubbel en dwars. Er stond dan wel in de krant dat ik niet de hele dag kon staan? Maar dat is zeker niet waar. Dit was ter voorkoming van. We moeten tenslotte goed voor onszelf zorgen en kunnen dat dan ook voor de ander blijven doen.

We beginnen dit keer met wat minder leuk nieuws: ik heb een lage bloeddruk, de verloskundige meldt dat het oké is. En zeker voor het kindje niet schadelijk zal zijn, liever te laag dan te hoog. Hierdoor kan de wereld om mij heen soms gaan draaien. Alsof ik uit een achtbaan vlieg. Gelukkig ben ik ook een beetje gek en hebben we genoeg tijd tussendoor om met de beentjes omhoog te liggen. Het bloed stroomt dan voor even beter naar mijn hoofd. Misschien ken je de yogahouding de kaars wel? Deze oefening is zeer geschikt bij een te lage bloeddruk en zeer ontspannend. Deze houding zorgt ervoor dat het bloed naar het hoofd stroomt. Je kunt de gemakkelijke versie zo uitvoeren.

Verder gaat het hartstikke prima! We masseren iets minder dan voorheen een afspraak maken kan de gehele dag maar masseren t/m 19.00 (20.30) De dag zelf bellen en een afspraak maken voor diezelfde dag is niet altijd mogelijk. Het is handiger om een afspraak van te voren te maken.

Tijdens de feestdagen zijn wij gesloten. Een afspraak maken is mogelijk van 9.00 tot 21.00 Bij geen bereik, is er de mogelijkheid om een voicemail achter te laten. Een berichtje sturen kan natuurlijk ook. In de avond wil ik best nog wel eens reageren met nieuwe tijden en data's.

Wij zijn in ieder geval gesloten en niet bereikbaar op:
27 & 28 April
4, 5 & 6 Mei

De maand augustus zijn wij hoogstwaarschijnlijk gesloten ivm de kleine
Wij willen lekker samen zijn en ook een klein beetje vakantie vieren.
In september pakken we de boel zeker weer op! Massages zijn veel te fijn om te geven en te krijgen

April doet wat hij wil, we zijn benieuwd of de maand mei ook gewoon weer halen. Daar gaan wij in ieder geval wel vanuit!

Nog een kleine selfie dan met buikje om de blog af te sluiten

F I J N E   D A G   V A N D A A G  

                      &

H E E R L I J K   G E N I E T E N

Contact

Turquoise Massage
Heerlijk Genieten
in Hartje Leeuwarden

0622220683© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode