Vakantie , verlof & vrij zijn

Op dit moment zijn wij eventjes gesloten maar dat wist je hoogstwaarschijnlijk al wel en eerlijk is eerlijk. We hebben gewoon zin om weer te gaan 'werken' ik mis het gewoon! Ook ben ik dubbel zo blij dat de mogelijkheid er is vrij te kunnen zijn. Het gevoel hebben niets te moeten, is voor mij helemaal nieuw. Waarbij ik er tegelijkertijd achter kom wat echt belangrijk is. En dat is gezond eten en lieve lieverds om me heen. Ik maak hierbij dan ook ineens andere keuzes en kom er achter wat echt belangrijk is en wat totaal niet.

Op dit moment kan ik dan ook echt genieten van vrienden en vriendinnen die met beschuit en aardbeien op visite komen of een glas water dat uit de kraan komt. Ik waardeer de kleine dingen en vergeet de grote doelen want ik streep ze gewoon af ook al zijn ze niet eens uitgevoerd. Het is gewoonweg ineens allemaal niet meer belangrijk.

Paar jaar geleden heb ik eens een lijstje gemaakt met wat ik wil en ben hem net zolang kwijt als dat ik met verlof ben. Eerst dacht ik jammer, maar geloof dat ik gewoon een nieuw lijstje mag gaan maken.

Erg leuk zulke lijstjes en ook verrassend dat ook deze lijstjes weer kunnen veranderen. Ik heb ooit een top 100 gemaakt maar kwam nog niet eens tot de 70, dat was al meer dan genoeg.

Maak jij ook zo een top 100 ?? Je zult halverwege denken 'Heey dit waardeer ik ook' omdat een top 100 niet gemakkelijk bereikbaar is, zul je je verbazen over hetgene waar je dankbaar voor zult zijn. Het zijn niet alleen de grote dingen maar ook de kleine dingen waarbij je misschien nooit eerder stil hebt gestaan.

Zo kun je ook elke dag bedenken waarvoor je dankbaar bent. Op een gegeven moment ben je dankbaar voor de allerkleinste dingetjes die eigenlijks zo vanzelfsprekend zijn maar die je toch echt nodig blijkt te hebben omdat je gewoonweg niet zonder kunt. Hier word je dan ook echt happy van en dat besef hebben van gelukkig worden is hetgene wat ons goed zal doen en belangrijk maakt wat echt belangrijk is.

Ons plan de vip sauna is dan ook nog even uitgesteld. Plannen zijn er om gewijzigd te worden, voor nu is het niet belangrijk en gewoonweg nog niet mogelijk. Er zijn gelukkig sauna's genoeg door geheel Nederland en de zomer is in volle aantocht. Hoe meer zonnestralen, hoe meer vreugde. Vitamine D / zonvakanties is dan ook 1tje die in mijn top 100 niet zal ontbreken. En die zon schijnt gelukkig iedere dag!

Van velen ontvang ik geregeld een berichtje Hoe gaat het? En wanneer begin je weer?
De eerste vraag beantwoord ik altijd met goed en de tweede geen idee..? Ik heb er zin in en wanneer de mogelijkheid er weer is laat ik dit zeker weten!

Op de Facebook pagina hebben we (een nieuwe) deel like en win actie. 30 augustus maken we de winnaar of winnares bekend. Deel hem en maak kans

Ow ja en de nieuwe locatie daar zijn we natuurlijk mee bezig! Gaan er een mooi plekje van maken. Maar nu eerst

'Heerlijk Genieten in hartje Leeuwarden'

Ik wens iedereen een hele fijne zomer toe met heelveel geluk, gezondheid en gezelligheid !!

Liefs Nicky

Contact

Turquoise Massage
Heerlijk Genieten
in Hartje Leeuwarden

0622220683

Binnenkort weer geopend


© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode