Lekker Lachen Geluksroute

Geluksroute 2017 was dit jaar ook weer een succes !

We hebben ontzettend gelachen en ons geluk kunnen delen en vermenigvuldigen in fruitbar Sis. Iedere workshop proostte we op een gezond en gelukkig leven met de gembershots die we aangeboden kregen vanuit de fruitbar. Een oppeppertje, letterlijk en figuurlijk de warming-up die vooraf ging aan het lachenbekspel. Deze shot is heel gezond! Zeer reinigend en geeft een flinke energieboost! De cayennepeper verwarmde ons op van binnenuit. We trokken onze mondhoeken vervolgens omhoog en toverden een lachgordijn naar voren en vanaf dat moment was het gewoon lachen geblazen! Want lachen gaat echt vanzelf. Lachen werkt aanstekelijk en vermenigvuldigd ons geluk in ala minute.

We plukten onze lachen uit onze eigen geluksboom, we hebben een heel lachorkest opgebouwd, onze tanden laten shinen en de lachwave volledig in kunnen zetten. Zo waren er nog veel en veel meer lach oefeningen. De deelnemers deden mee van jong en oud. De jongste mannen waren 7 maanden en 2 jaar oud. Deelnemers uit Nederland maar ook vanuit het buitenland gekomen. Lachen heeft tenslotte één dezelfde taal.

We maakten één en al dopamine, serotonine, en endorfines aan. Dit zijn de natuurlijke antidepressiva van ons lichaam. Hier kan geen pilletje tegenop, vanaf de start tot geheel het einde vulde we al onze geluksstofjes aan!

Wist je dat als je een potlood tussen de tanden houdt vervolgens vanzelf vrolijk wordt. Je mondhoeken krullen hierbij naar boven, lach maar eens nep en je wordt vanzelf blij. Een tip van ons die je iedere dag kunt doen tijdens het opstarten van de dag bijvoorbeeld. Ieder moment van de dag is wel geschikt. Je houdt hierbij de hersenen voor de gek! Smeer je anders in met lachcreme. Denkbeeldig pak je je potje, smeert je in en tijdens het smeren lekker lachen. Het werkt echt, geloof mij maar.

Let op bij de oefening van het potlood houd deze wel tussen de tanden , hierbij krullen de mondhoeken namelijk omhoog. Tussen de lippen gaan ze namelijk somber naar beneden staan. En dat werkt averechts.

Super al die enthousiasme van iedereen, iedereen deed hartstikke goed mee! De lach werd al gauw doorgegeven. De lach werd niet alleen doorgegeven in de groep maar in de gehele fruitbar Sis en aan de voorbijgangers van het Naauw. Lachen werkt tenslotte aanstekelijk!

Tussen de lachworkshops was er de mogelijk om geluk te vermenigvuldigen! Door geheel Leeuwarden kon je geluk plukken soepjes eten, kaarten schrijven aan zomaar iemand die je niet kent zoals aan bijvoorbeeld de bewoners van Florastate. Zij ontvangen van mij heelveel geluk, gezelligheid en gezondheid! Zelf heb ik een sieraad gemaakt bij Sannes, met jaja de naam van onze lieve kleine. Erg leuk en leerzaam, we mochten gebruik maken van de wals en vervolgens letters slaan, uithollen en uiteindelijk heb je een eigen gemaakt origineel sieraad. Deze workshops zijn ook te volgen buiten de geluksroute om.

De zon scheen volop dus tijdens de wandelingen en fietstochten naar de volgende geluksbrenger maakten we vitamine d aan. De zon maakt je tenslotte ook gelukkig en blij!

Ik wil iedereen bedanken Marike en Nienke voor de start van de geluksroute door geheel Nederland en in Leeuwarden. Betty voor de tweede geslaagde geluksroute en alle geluksplukkers. Bedankt voor al jouw lachen en vermenigvuldigen van geluk! Daar word ik zo gelukkig van.

Doordat het zo een geslaagd weekend was en 1 van de deelnemers na afsluiting gelijk vroeg zou je dit vaker willen doen? Is dit antwoord natuurlijk volledig ja! Mocht jij dit ook eens willen ervaren stuur dan gerust een mailtje naar info@turquoisemassage.nl of bel 0622220683 voor groepen, jong en oud. Tijdens een uitje van het werk, de start van een vergadering, een familie feest, vrijgezellenfeest of babyshower.

Heelveel gelukContact

Turquoise Massage
Heerlijk Genieten
in Hartje Leeuwarden

0622220683© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode